Historie
 
 

Relentless aggressive Attackers blev stiftet i 1999. Klanen er en sammenlægning af to klaner [NK] Nobel Knights og [RU] Rednex Undercover. Ideen med RaA er at have det sjovt, vi forsøger ikke at opnå urealistiske mål inden for CS verdenen, men går op i at nyde spændingen og kicket man får ved at spille Counter-strike.

Klanen blev startet af (Ralla, DevilsAngel, Turbokiller, Darth og Butch) som alle stadig er med i klanen og betegnes som de "gamle". Mange af de andre medlemmer er IRL venner eller har på en eller anden måde relationer til hinanden. De "gamle" har spillet siden 1. beta af Counter-strike, og har fulgt spillet igennem betaerne.

Vi startede på en netcafe i Odense ved navn Vortex, hvor vi første gang blev præsenteret for Counter-strike, derefter har vi spillet på Millenium ([SoA]'s gamle stamcafe) og spiller nu på vores stamcafe Gameplay. Nogle af os spiller nu hjemmefra, men vi tager stadig på cafe og har det sjovt. Sammenholdet i RaA er godt og går langt tilbage. Derfor har vi det altid sjovt sammen og er ikke bange for at tage en frisk duel. Grunden til at vi dog ikke har spillet nogle officielle PCW's er, at vi ikke alle har computer hjemme. Men lad fremtiden vise om det skal fortsætte sådan...
 
MATCH INFO

NÆSTE KAMPE

BOB STATS

BOBMESTER
[RaA]Ralla

FLEST SEJRE
[RaA]Darth

SEJRSTREAK
[RaA]Butch

MINDST SEJRE
[RaA]Butch

ANTAL TURNERINGER
8

IRC

#clanraa @ Quakenet

SERVERS
 
TLG
80.196.100.4:27016

OLDBOYS
cs.oldboys.dk:27001
cs.oldboys.dk:27002
cs.oldboys.dk:27003

TWA
81.7.138.161:27200

Besøg: 48141
938 brugere online.